Turkey here we come!

Imorgon 20.25 börjar Carros och min resa mot Seher Sun Beach Hotel i Side, Turkiet. Ska bli himla skoj =)

Ska även till mormor och morfar och äta kassler, potatis och sås innan resan börjar.

Idag har jag annars varit och ridit med Anna  och sen red jag på ridskolan där det gick sådär.
Måste även kolla så att jag har packat ner allting, men det brukar ju vara så att när man väl är på väg eller nästan framme så kommer man ju alltid på någonting som man har glömt.

Men nu är det nog läggdags för mig och Benson =) Ha det så bra nu!

Marsvinens första utedag

Idag har marsvinen varit ute i gräset för första gången i sina liv =)  Och dom tyckte det var kul och satt och mumsade gräs =)
Idag har jag jobbat 10-14 och ska nu jobba 18-22 men har ingen lust alls, vill bara sitta hemma med killen och se på film och mysa. Han ska åka hem redan imorgon kväll så jag blir ensam i huset från imorgon kväll till torsdag  =/ Och sen på torsdag så åker ju jag och Carro till Turkiet och då blir jag utan Patrick en vecka till. Men men, det är väl bara att tat. Ska bli skönt att komma iväg med Carro. Mamma har smsat från Turkiet och hon säger att det är jättebra där =)

Ny cykel, Turkiet...

Ja nu har det hänt lite sen jag sist skrev, har inte haft tid att skriva då jag har haft massa annat att göra. Men ändå har det inte hänt så mycket utan jag har mest jobbat och varit med Patrick. Jag har dessutom investerat i en ny cykel =) Jättefin, ska lägga upp en bild så fort jag hinner, lär ta ett tag iofs. Idag ska mamma och pappa åka till Turkiet om allt går som det ska och då ska jag, Patrick och marsvinen flytta in i deras hus och ta hand om Ben och Sanna. Och om exakt en vecka så ska Carro och jag åka till Turkiet =) Oj vad jag längtar =)

Nu sitter jag på jobbet och ska börja om 20 minuter men nu ska jag ner till dörren och möta mamma som kommer med ett par torra byxor då mina tights blev dyngsura efter cykelturen.

Älskade raggarbilar, älskade hästar osv

Här kommer en uppdatering på vad som skett nu när vi kommit in i en ny månad.

Lördag 1 maj: Jobb 06.30-10.30 för att sedan åka hem och sitta och ha tråkigt i hopp om att någon ville nappa på mitt förslag om att se på raggarbilarna. Som vanligt ingen som ville ses eller nått då de flesta hade argumenten "tycker in om raggarbilar"...var nog inte raggarbilarna som var problemet... Men i sista sekund när jag frågade min faster så fick jag napp. Min älskade faster och jag skulle se tåget tillsammas =) Då bilarna redan åkt från motorgården så hoppade jag upp på cykeln och kastade mig iväg till Eber där jag skulle möta Lena och lille Kajsa vovven. Blev en mycket lyckad kväll =) Vi stod i säkert över en timme och tittade på när raggarbilarna rullade förbi och jag blev kär i en mycket fin blå (såklart) raggarbil :P 

Söndag 2 maj: Jobb 07.15-15.45 sedan trampa sig hem till mamma och pappa för att byta om till ridkläder och ta bilen och hämta Anna och åka till stallet. Vi tog en ridtur bort mot ett ställe som jag aldrig kommer ihåg vad det heter, kan hete Brunnby. Vi har inte ridit där på jättelänge då vägen dit har varit igensnöad eller gegga och vill inte riskera att glida ner i diket som man måste rida vid då det är trångt. En mycket trevlig ridtur som vanligt när man rider tillsammans med Anna =)

Måndag 3 maj: Denna dag i princip likadan som söndagen, jobb 8.15-16.45 för att sedan ta en ridtur med Anna =)

Tisdag 4 maj: Ledig idag =) Så idag har jag passat på och handlat lite mat och även en ny matskål till grabbarna, hittade en blå hörnmatskål på Djurmagazinet så jag var bara tvungen att ha den. Men dom behövde en ny då den andra var för liten och dom har kommit underfund med att man kunde välta den. Sen åkte jag till stallet och tog ett dressyrpass med Zebban på ridbanan, dock i skritt bara men ändå. På fredag ska Lotta förresten åka till veterinären med Zebban, hoppas verkligen på goda nyheter. Efter stallet har morsan och jag åkt fram och tillbaka och kollat efter cykel till mig. Hittade till slut en som både mamma och jag gillade och tyckte var fin =) Den är av en gammaldags stil och färgen heter cherry så den är körsbärsröd :P Himla cool färg. Ska hämta den på torsdag förmiddag så på torsdag blir det att ta nya cykeln till jobbet =)

Och imorgon ska jag till tandläkaren klockan 08.00 också, fasen pengarna bara försvinner just nu, hmm inte bra...Men får jobba på lite så jag tjänar lite mer, det är så trevligt när man får hem lönespec som säger att man får in massa pengar på kontot =)


Vill ha denna fina Chevrolet Impala men helvete vad dom kostar!!


Buick


Valborgsmässoafton

Ja igår var det som känt valborgsmässoafton. Patrick och jag åkte ner till Västervik för att  bli bjudna på mat pga valborgsmässoafton men även för att Patricks halvlillasyster fyllde år. Lille Benson var också med och tyckte det var lättförtjänt mat i Västervik då han fick både det ena och det andra av Patricks farmor. Senare på kvällen var det dags för mig att åka hem, Patrick ville dock stanna kvar i Västervik så jag och Benson fick åka hem ensamma. Så vid 22.45 brummade v40:n på vägarna mot Norrköping. Höll mig vaken genom min hemska sång men men skit samma, ingen som behövde höra det förutom Ben då då men han lag där bak och slappa. 
Väl hemma i Norrköping blev det först en tur till Klocket för att hämta mamma, pappa, Lena och Peppe och sen blev det en tur hem för att ge marsvinen mat och så åkte jag hem till Eneby där jag sov. Kom i säng 01.30 och var uppe 04.30 då jag idag har den stora äran att jobba 06.30-10.30 idag. 

Sen vetitusan vad som händer, vill ju se på 1 maj tåget men ingen som vill se med mig, skulle ju kanske åkt med men eftersom Peppe var på fest igår kan han ju inte köra idag, så jag får nöja mig med att titta på bilarna och sen blir det kanske en ridtur med Anna =) 

Men oj vad några timmar sömn skulle sitta fint nu kan jag lova, blir att lägga sig tidigt ikväll då jag börjar 07.15 imorgon.  Men men ska väl ta mig igenom den här dagen först så nu blir det att hämta varm choklad och så sätta igång och jobba. Ha det fint =) 

RSS 2.0