Vilka är ni egentligen?

Jag var inne och tittade på min vän Sabinas blogg. Hon hade ställt en fråga på sin blogg - Till ER läsare. Jag tänkte göra desamma och fråga " Vilka är ni där ute som läser ming blogg?" Jag har ändå en del läsare och undrar såklart vilka ni är. Kommentera gärna detta inlägg med att skriv erat namn. Har ni blogg får ni även gärna länka till er så jag kan kika in hos er.




Nu ska jag ta och äta lite frukost, tog mig sovmorgon då jag inte börjar fören 13 och då ska jag vara på Louis De Geer med mitt team och lära känna varandra eller nått sånt...

Kyla och pulkåkning =)

Ljusen i rummet är tända, morgonrocken och tofflorna är på, allt i hopp om att få lite värme.  Har frusit som en gris hela dagen, men det har ändå varit en bra dag =)
Anna och jag åkte till stallet imorse och åkte pulka bakom Leffe ponken...gick förvånandsvärt bra med tanke på att han inte dragit något förut. Dock så gjorde vi så att en ledde honom och den andra satt i pulkan.
Sen blev det potatismos och falukorv hemma i Eneby.
Skulle egentligen åka till ridningen idag men det snöade så himla mycket så jag ville inte köra bil men egentligen skulle jag behöva åka till ridningen nu och nu snöar det ju inte alls lika mycket som det gjorde förut. Men men, skönt att vara hemma och tina istället för ut i kylan igen...


Leffe med den fina selen Anna och jag gjorde =)


Leffe och jag ute i snöstormen



Hoppla hoppla!


Anna, Leffe och pulkan =)

Raggarkulturen

"Jag är en riktig raggare raggare raggare och med min gamla jänkare glider jag fram....med brylkräm i håret och olja på låret ragga brudar i rinkeby"

Jaa vart kommer då denna text ifrån undrar ni nu kanske...jo det är början på Drängarnas låt "Jag är en riktig raggare".
Sitter hemma hos mamma och pappa och fick för mig att jag skulle lyssna på den och oj vad minnen det kom upp, dels från en fest hos Christoffer där jag hörde den här låten för första gången och dels från i sommar och då tänker jag på 1 maj tåget och så cruisingen på Kungsgatan där jag åkte med Peppe i hans Impala som jag senare fick köra =)
Jag tror fasen jag gillar raggarkulturen, den är fasen lite skön...Visst, folk säger att dom bara super och knullar men folket på samlingen på Kråkvilan innan 1 maj tåget var såhimla avslappnade och sköna, struntade i vad andra tyckte och tänkte. Killarna satt på sin "stylade" (hmm) volvo med rövspringan blottad i vädret och ingen brydde sig, folk stod och pissa några meter ifrån där folksamlingen. Musiken är också jäkligt skön faktiskt, trots att den känns lite gammaldags och så, minns en låt som dom spelade på Kråkvilan som jag inte hade hört på hur länge som hellst. Låten Änglahund, väldigt fin =) "Hej du speleman kan du svara på min fråga, den är ärlig och jag menar varje ord, när vår herre släcker livets låga, o det är dags att lämna denna jord. Får man ta hunden med sig in himlen, han är snäll och han har vatt en riktig vän, han är klok och fin och skatten är betald, får man det du speleman då blir jag gla."
Nää jag längtar tills nästa 1 maj tåg och hoppas att jag får åka med Peppe igen då =)

 

Fler bilder

Nu finns det tre bilder till på Ben och Leo under inlägget som heter "Bus i snön med Bill och Bull".

För övrigt så sitter jag nu bänkad i soffan med "Vi hade iaf tur med vädret igen" och ska åka till jobbet vid 17 för att jobba 18-22. Kommer nog va ganska lugnt på jobbet, söndagar brukar vara ganska lugna. Jag har även kommit underfund med att jag gillar nog bäst att jobba söndagar =) Det är ganska lungt och det är ob =)

Nu är jag trött på det här..

Kan inte snön försvinna snart? Jag vill ju ha vår, solsken och en gnutta värme så man slipper gå med 3 lager kläder på och slippa halka sig fram. Nu får det vara nog tycker jag!
Det är bara en sak jag vill hinna göra innan snön försvinner men det lär ju vara lugnt, den verkar inte ha några planer på att försvinna direkt.
Men det jag vill hinna göra är iaf att åka pulka bakom Leffe...Anna och jag har planer på att en rider Leffe och så åker en bakom i pulka =) Ser fram emot det, det måste verkligen bli av.
Men åter till klagandet om snön...Jag tittade lite på min facebook och upptäckte att jag hade lite bilder från Kreta resan och oj vad jag blev sugen på att bada. Man kanske borde ta och åka utomlands snart, men för vilka pengar? Hmm...
Längtar till våran/sommaren så man kan sitta ute i gräset och fika medan marsvinen sitter i uteburen och tuggar gräs, eller när man är i stallet och bara softar med hästarna i det sköna vädret, tar en barbacka ridtur och bara njuter av solen och dom dundrande hovarna under sig och hästarnas frustande. Eller kanske tar sig en tur med båten ute på sjön och bara solar, lyssnar på vattnet som skvätter upp mot båten och kanske till och med ha turen att se någon åka i plurret.

 


Aningen uttråkad...

Sitter just nu med Spike i knät och funderar på vad jag ska göra...hmm...kanske skulle klä på sig lite, men det är jag för lat för så det väntar vi med ett tag.
Igår var jag ute i stalet och tog en ridtur på Leffe, min lille söta skrutt. Jag tänkte rida bort mot Brunnby eller vad det heter, skit samma, ni vet ändå inte vart det är :P Men oj vad snö det var, stackars killen fick pulsa fram och tölta och trava var väldigt svårt för honom...men det var så himla skönt att bara ta en tur, han och jag i den vita snön. Såg en cool isgrej som jag var tvungen att ta kort på :P




Idag ska jag göra kyckling och potatisgratäng om det är av intresse :P Sen ska jag jobba 17.30 till 21.00, precis att jag missar handbollen, fasen, men dom lär väl förlora ändå...men nää, bara för att jag inte kan se så kommer dom säkert vinna. Får ta och springa till tvn på jobbet när jag har rast.



Passar på att lägga in en bild som jag tog för nån vecka sen när jag gick över kyrkogården. Det såg bara så himla fint ut, synd bara att mobilen har sån dålig bildkvalite....


Planering 20 januari

Sitter just nu på jobbet och skriver då min dator är helt cp.
Sov extremt dåligt inatt, vaknade flera gånger, troligtvis för att jag är nervös för att försova mig för så brukar det bli när jag ska gå upp tidigt och dra mig till jobbet. Så idag var jag på jobbet 40 minuter innan jag börjar men det är bra, då kan man sitta och ta det lite lugnt och kolla Aftonbladet och lite så =)
Idag jobbar jag delat pass så jobbar nu 8-11 och sen ska jag till mamma och pappa och gå med Benson och äta mat för att sedan åka hem en sväng och se om jag kan komma överens med min dator. Sedan åka tillbaka till jobbet för att arbeta ytterligare 3 timmar, 17-20 och sen blir det att bänka sig vid handbolls EM, Sverige mot Polen tror jag att det va ikväll. Dom förlorade ju mot Slovenien igår, tappade ledningen när det var 45 sekunder kvar, uselt, riktigt uselt!

Kärleksbrev

Igår var jag hemma hos mamma och pappa och åt mat och lite så, tog då in posten och min bror hade fått ett beundrarbrev från en väldigt konstig tjej, men ändå, han hade fått ett gulligt brev.
Mammas kompis Pia som var hos oss började berätta om sin pojkvän/särbo eller vad det nu är som brukade skriva små söta lappar och lägga i lägenheten. Jag vill också få några söta och spontana kärleksbrev ju :P Morsan och jag blev lite avundsjuka på Johan och Pia så vi funderar på att skriva ett kärleksbrev till oss själva och underteckna med "hemlig beundrare"...man kanske borde göra det för att bli lite glad?! Får ju inte överdrivet många beundrar brev direkt, enda breven jag får är från Riksgälden och sånt där tråkigt skit och det hoppar man ju inte av glädje för. 

 

Bus i snön med Bill och Bull

Idag blev det bus i snön med min älskling Ben, Sara och hennes hund Leo ute på fälten vid Leonardsberg  =) Snön var enormt jobbig att pulsa igenom, hundarna hoppade fram lite sött och Sara och jag flämtade oss fram, kanske inte lika sött :P
Mina bilder kan jag inte lägga in på datorn av någon dum anledning men Sara skickade de bilder hon tog så tack för bilderna Sara så får ni ta er en titt på dom =)



Benson =)



Jäkla papparazzi bild :P


Ben och Leo

Full fart =)




Spring spring...



Ben och Leo i snösprång



Ben traskar runt i snön


Sittandes på jobbet

Ja, som rubriken säger så sitter jag just nu på jobbet. Började klockan 7 och slutar 12. Fick gå upp klockan 5 imorse, inte så roligt men det gick faktiskt förvånandsvärt bra att ta sig upp =)
Ojoj, såg att jag bar ahar 5 minuter kvar på min rast så får rappa på lite att skriva nu :P
Efter jobbet sen så ska jag hem och slappa och sen blir det att åka till mamma och pappa och få mat, gå med Ben och så ta bilen till ridskolan, hoppas jag får en bra häst bara =)
Ikväll är det även American Pie klockan 21, får skynda mig efter ridningen.
Nää nu måste jag gå och kissa innan jag ska börja jobba igen...Hej svejs

Tisdag...

Jopp, idag är det tisdag och nu sitter jag på jobbet och ska börja om ca 20 minuter. Jobbar dock bara 3 timmar idag så det går nog ganska fort. Men usch va kallt det är här inne då, sitter i långkalsonger men fryser ändå...och sen efter man slutat ska man till stallet och frysa ihjäl och rida Zebban.
Imorgon är det jobb 7-12, måste gå upp vid 5, inte kul. Sen imorgon börjar ridningen igen så då blir det att dra sig till ridskolan på kvällen =)

Va ett tag sen jag skrev nu...

Usch va långsam jag är på att skriva blogginlägg...men men, i veckan så var jag i stallet och så red Leffe och jag i den tjocka snön i ena hagen och oj va kul han tyckte det var att galoppera i snön :P Blev nästan lite glädjeskutt :P
Just nu har jag just bakat chokladbollar och så kommer mamma vid och Ben snart så ska vi laga mat och sen ska jag jobba 17-20 och sen kommer min Emma hit =)
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer förutom jobba 13-16. På söndag efter jobbet ska jag kanske åka till stallet, får se hur det blir :P
På måndag ska jag iaf ha Benson hos mig, det är ett som är säkert iaf =)


Taxi, taxi,taxi, taxi och så lite taxi...

Fy faan va trött jag blev på att höra allt jädra tjat om taxi...från 12 inatt till 05.15 då jag slutade var det bara taxi förfrågningar, enstaka person förfrågningar någon gång i timmen kanske. Och det var typ bara taxi i Stockholm och Göteborg, blev förvånad när folk skulle ha i någon annan stad. Så för att sammanfatta min nyårsafton så är ordet just, taxi?!
Sen när jag själv skulle hem 05.15 så ringde jag 5 olika taxi bolag utan resultat, så blev att gå hem till lägenheten, var hemma 06.00 och då var sängen ett extremt lockande objekt!
Somna snabbt och sov till 12.30, underbart!!!
Tog nyss på mig kläder då mormor och morfar kommer om ett tag.
Innan så har jag och marsvinen suttit i soffan och sett på tv och bara slappat =)
Nu ska jag ta och fixa lite taxi...kaffe menar jag...

RSS 2.0