Mitt hemska beteende

Vet inte hur jag ska uttrycka mig...men jag verkligen hatar mig själv ibland, speciellt under röda perioden, jag blir så jävla känslig och då mest åt det negativa hållet =/ Jag tycker synd om mig själv och det går ut över andra så att de istället blir irriterade på mig. Och visst jag förstår mer och mer att folk blir irriterad på mig och inte klarar av mig, eftersom jag själv inte står ut med mig. Ibland önskar jag att man bara kunde omprogrammera sig själv så som man önskade att man var. Jag intalar mig hela tiden saker som jag ska och kan uppnå men som jag sedan inte klarar av och faller då tillbaka till mitt gamla vanliga jag.
Jag önskar även ibland att det fanns "något större"  man kunde prata med och få råd av, men tyvärr så tror jag ju inte på gud eller några vidare högre makter (inte psykologer heller), så det blir väl att göra som vanligt, lägga sig i sängen och sova bort tankarna men vänskaperna blir svårare att vinna tillbaka =/ 

Slut på semestern

Ja igår var det dags att börja jobba igen. Kändes väl lite sådär, hade ju gärna haft en längre semester.
Jag avslutade semestern med att åka till Kolmårdens djurpark tillsammans med killen. Vi var där hela dagen och tittade på alla djuren och hann med både delfinshow och sälshow =)
Annars under semestern så har jag varit och tittat på fyrverkerierna under Augustifesten varje kväll det varit. Har även tillbringat lite tid på stan under festligheterna och så har jag ridit leffeponken också.
Nu sitter jag på jobbet vilket jag gjort sen 06.00 och ska sitta här till 13.30, sen bär det av till tandläkaren direkt och ikväll blir det förhoppningsvis att titta på speedway Vargarna-Valsarna med lille mormor.

Länge länge sen....

Nu var det extremt länge sen som jag skrev, har varit för lat och så har det inte hänt så mycket. Men nu kan jag i alla fall komma med något nytt, detta år har jag gjort tre större saker. Vi tar det i ordning, har ju köpt cykel (var ett tag sen och inte så jätte-wow men ändå), 4 augusti 2010 gjrode jag även min första tatuering, en töltande islandshäst på högra skuldran, är mycket nöjd. Och idag tog pappa och jag en tur till Falköping för att titta på en bil till salu, en metallicgrön Mitsubishi Colt som sedan fick följa med mig hem =) Så nu innehar jag tatuering och bil, vilket jag inte gjorde förra månaden =)

Här kommer lite bilder.








RSS 2.0