Emelie min lilla stjärna

Jaa Emelie vad skulle jag göra utan dig?
Min shoppingvän =) Idag var vi nämligen och shoppa till lägenheten igen :P Shoppingturen resulterade i en tv bänk, en beställd soffa och en chokladkalender :P
Mycket nödvändiga saker, speciellt det sistnämnda. Blev ju avundsjuk när Emelie sa att hon har en chokladkalender och så kom jag på att det är 1 december imorgon så jag var också tvungen att ha en :P Barnsligt jag vet ;)
Idag fixade mamma med hemförsäkring till mig och så fixade jag adressändring :)
Det som återstår är tv och så sån där radiotjänst och sen fixa med el.
Så nu känns det som att mycket är gjort iaf, men det blir jobbigt sen med själva flytten, får hoppas att många vill och kan hjälpa mig.

Kallt och blä

Usch, sitter på jobbet och huttrar, cyklade hemifrån 06.40 och de va totalt dött ute...såg inte en människa fören jag kom ner vid Sockholmsvägen.
Jag orkar verkligen inte jobba idag, slutar inte fören 15.45 =/
Kallt som tusan är det på jobbet också och folk ringer precis när jag skriver..jag får ju aldrig skriva klart här ju :p
Vad gör folk vakna en lördag morgon 08.30??Sov för fasen!!!!
Nää nu måste jag koncentrera mig lite :P

Ikea och pisstider med bra ob

Idag efter jobbet åkte morsan och jag till Ikea och handlade för lite över 3000 kronor. Bilen blev väldigt fullproppad av möbler och massa saker.
Va riktigt skoj men oj vad vi sprungit fram och tillbaka :P
Så nu är mitt rum fullt med flytta hemifrån saker som ajg fick när jag fyllde år och de vi köpte idag :P Vart ska jag få sova? ;)

Har fått reda på att jag ska jobba både julafton och nyårsafton nu med...kommer bara hinna fira julafton på kvällen då jag jobbar 08-15 på julafton och 21.30-05.15 på nyårsafton. Vilka pisstider, julafton är okej men nyårsafton..nää fy. Hade hellre jobbat på dagen då...
Men det är ju ob så det skriker om det =)
Fick förresten en reflexväst på jobbet idag, en som det står Eniro 118118 på på ryggen :P

24 November

Idag är det min födelsedag, har haft fullt upp hela dagen.
Inledde med en ridtur på Zebban, duscha, skjutsa Johan till stationen, hämta Emelie och hjälpa henne med matten. Sedan blev det biltur in till stan och hämta lägenhets kontraktet och så tog vi en fika. Sedan åkte vi hem och så kom släkten. Har fått en hel del flytta hemifrån saker, våffeljärn, dammsugare och städsaker, lakan, elvisp, kakform, glass skålar, julstake och stjärna, parfym, kläder, geisha godis, knivar, skärbräda, ljus sak från kreta som jag själv besämt. Nu ska jag skjutsa hem Emelie och sen lägga mig för att dra upp till jobbet imorgon.
Dagen blev mycket lyckad måste jag säga =)

Lägenhet + födelsedag

Fick ett samtal imorse (måndag) från Teinmark & Öhman som sa att jag får hyra lägenheten på Värmlandsgata =)
Så som det ser ut nu så blir det flytt 15 december. Men ska försöka få dom att fixa lite i lägenheten, måla fönster och element och byta mattan i köket och hallen...inte för att jag tror att dom gör det men iaf.
Men grymt skönt att ha fått en lägenhet nu =)

Och idag..ja måndagen har ju flytt iväg till tisdag nu så idag är det faktiskt min födelsedag =)
Grattis till mig =)








Duktiga Leffe

Han va så duktig idag när vi red för instruktör =) 
Instruktören, Susanne, körde riktigt hårt med oss så nu har Leffe och jag mycket att träna på.
Galoppen gick kanonbra idag och tölten gick som på räls till slut =)

Annars idag så har jag varit duktig och städat mitt rum och bytt sängkläder (det var på tiden). Va säkert 30 kilo grus i sängen från hunden...

Imorgon, eller ja idag blir det ju iom att klockanär över 12...men iaf, måndag :P Då blir det att hälsa på på cafét, promenad med Molly och Mio, stan med Emelie och sen träffa Anders.

Och på tisdag är det min dag =) =)

Jäkla skit natt

Jaha,i förrgår(onsdags) fick jag åka hem från jobbet, mamma kom och hämtade mig och så fick hon stanna bilen utanför Louis De Geer så jag fick spy..frächt...inte!
Sov från 19-22, hade fått 4 sms av Anders som blivit orolig över att jag inte svarade. Gulligt av honom att bli orolig :)
Skulle ju ha träffat honom efter jobbet =/
Igår sjukanmälde jag mig, skulle egentligen jobbat 07-11. Gick upp från sängen vid 16 och så åkte farmor och jag och tittade på en lägenhet på Värmlandsgatan. Den va lite gammaldags men helt okej om man snyggar till den lite så vi får se om jag får den eller inte..tror ju inte det direkt.
Är ju värdelöst svårt att få tag på en lägenhet..men skam den som ger sig!
Efter lägenhetstitten så träffade jag Anders.
Idag var jag däremot uppe på jobbet och jobbade 07.15 till 12.15. Fick mitt första danska samtal idag men jag löste det väldigt snabbt ändå faktiskt :P
Lite senare idag ska jag skjutsa Emelie till Hageby för det var tydligen halva priset på Manikyr där. Sen ska jag till Sara på sjukhuset och sen ska jag träffa Anders :)

Nu är jag ledig fram till onsdag, det ska bli skönt men hade gärna jobbat lite mer ändå så man får mer pengar men kanske ska se om man kan gå på stan någon dag och leta julklappar, har inte köpt en enda, känns lite panik!

Så himla hurtig jag är

Ja jag måste nästan berömma mig själv...i söndag och i måndags så tog jag mammas cykel till jobbet, 20 minuter dit och 30 minuter hem. Bara uppför hem!!!Sjukt jobbigt...
Imorgon blir det att ta cykeln igen och imorgon jobbar jag dessutom delat pass så blir ju två gånger fram och tillbaka :)
Imorse åkte jag och Anders till Vrinneviskogen med Ben och gick 5,5 km, mycket duktigt av oss =) Var väldigt mysigt med :)
Sedan gick vi med Molly och Mio en stund.

Nu sitter jag i soffan och ser på South Park, har dock lite svårt om jag ska se det eller Simpsons :P
Men det blir nog att fortsätta se Simpsons och sen byta till Family guy som börjar 20.30 =)

Fredag den 13:e

Jaa fredagen den 13:e sägs ju vara otursdag men min fredag blev riktigt riktigt bra...började dagen med en timmes promenad med Ben, promenad med Molly och Mio där Emelie följde med. Sedan promenad med Ben igen till Ica då Emelie promt skulle gå dit och ta ut pengar :P
Sedan var det bilresa till Ekenäs slott för julmarknad, i bilen fanns jag, Emelie och mammsen =)
Julmarknaden var riktigt mysig men resulterade endast i lite marsipan för min del :P
Sedan fick jag med Emelie till stallet där hon skrittade på Leffe medan jag gick med Zeblina.
Sen åkte jag till Anders i Haga där vi såg på film, 21 tror jag den hette.

Så för att sammanfatta gårdagen fredag den 13:e så var den bara väldigt bra =)

Idag så har jag jobbat 10.45-14.45. Sen skjutsa mamma,pappa och Ben till Negern och Monkan...ska strax åka och hämta dom igen.

Jag känner mig faktiskt riktigt glad nu för tiden...dels så är det ganska lite jobb nästa vecka(dock både bra och dåligt) och dels så fyller jag år om 10 dagar :P

Nää nu måste jag äta mina leverpastejmackor och så dricka min varma choklad =) *mums*

Bert-den sista oskulden

Har nyss kommit hem från en titt på en lägenhet men den va inget att ha.
Satte mig vid tv och upptäckte att Bert-den sista oskulden går på tv :P Fy fasen va bra det är alltså :P Har längtat efter att se Bert men ingen som haft den filmen, dessutom, Lill-Erik är ju så himla skön, guldstjärna åt honom =)



Dålig natt

Va ingen rolig natt alls, har spytt 4 gånger inatt, vilket ledde till lite sömn och sjukanmälan till jobbet. Så nu sitter man hemma i soffan och ska nog försöka äta lite frukost...
Fasen va jag har att spy, sån himla vidrig lukt och smak...Usch usch. Min älskade pojke låg hos mig i ca två timmar igår kväll när jag mådde dåligt, han som aldrig annars brukar ligga mer än en kvart i min säng då jag ligger där. Min lille grabb, jag tror han kände att jag behövde någon hos mig =)                                                                                                                  

Men ska åka till ridningen sen iaf för jag mår bättre och bättre =)

Igår lade Eniro ner sina kontor i Borås och Luleå och imorgon ska det vara ett möte om det på jobbet...har börjat fundera på om det är så att man ska få sparken. Dom som jobbade i Borås och Luleå har nämligen fått möjligheten att komma hit och jobba och då kanske det blir för många...så sist in, först ut.
Får hoppas att det inte är så men man vet ju aldrig...


Ojoj vad tiden går..

Jag har tänkt skriva flera gånger men glömmer ju bort det och snart ska jag lägga mig med..men vi sammanfattar helgen lite snabbt.
Helgen tillbringades i Örebro hos Zandra och JF, mycket trevligt må jag säga =)
Idag har jag jobbat och sen tagit vinterns första ridtur på Leffe i kolmörker tillsammans med Anna och Chezz. Mycket trevligt och vad vi lös med alla reflexer och pannlampor vi hade, vi såg säkert ut som små lucior :P
Imorgon är det jobbdax 08.30-17.00 så nu är det sängen som kallar =)
Natti natti


Första snön

Vakna och såg att det snöade och det har bara ökat och ökat under dagens timmar.
Har gått en promenad med Benson samtidigt som jag åt min frukost, försov mig. Skulle egentligen ut och traska vid halv 10 och vaknade 09.15 så det var bara att slänge på sig kläder och ta mackan i handen och bli utdragen av hunden :)
Sen var det dags för Molly och Mios promenad och dom var som vanligt överlyckliga för att få komma ut :)

Anna och jag tog en ridtur i den nedfallande snön, var kallt men härligt och Zeblina var verkligen på tå. Hon ville så himla gärna hänga på Chezz när hon travade iväg, men icke det får man inte...inte när man varit skadad en längre tid. Men förstår att hon vill springa, hon har det ju jättetråkigt stackars gumman.

Om två timmar är det dags att åka till ridskolan för att hoppa Marlon :)

Har även fått mitt schema för veckan då jag fyller år och upptäckte att jag är ledig på min födelsedag, tjohooo.
Ni som vill fira mig 24 november eller däromkring är väldigt välkomna att överraska mig =)




Min Leffe i snön =)


Tidig morgon

Gick upp klockan 4 idag, är det humant eller? Nä det tycker jag absolut inte att det är. Sov endast tre timmar inatt, kunde inte somna, troligtvis var det väl för att jag var rädd för att inte vakna i tid. Men med lite kämpaglöd och en tjatig väckarklocka lyckades jag kravla mig upp. Väl på jobbet 05.30 var det lugnt i luren. Men ju mer klockan tickade ju mer samtal och sms druttade in.

Var en artikel om Eniros SMS-tjänst som idag firar 1 år =)

http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=5609174

Tatuering

Jag har kommit underfund med att jag vill skaffa en tatuering. Var med Carro idag till Lucky 7 där hon piercade naveln och då kände jag verkligen att det skulle vara kul med en tatuering. Har ju haft tankar på det sen förra året men vet ju inte vad jag vill ha eller vart, någon idé?
Nu är det dags att lägga sig, blev ett kort och konstigt inlägg men ska upp klockan 4 imorgon bitti. Jobbar 05.30-9.30.

Natti natti!

Fullspäckad helg =)

Okej nu ska vi ta det här dag för dag.
Fredags: jobbade jag 07.00-typ 10. Sedan åkte jag direkt till stallet och red lille Zeblina, vilket gick väldigt bra. Eftermiddagen åkte jag till Christoffer för att festa där. Ska jag vara ärlig trodde jag inte att det skulle bli så kul iom att jag inte känner hans kompisar förutom Durka. Men det blev över förväntan, det blev faktiskt kul. Men Christoffer och jag gick och la oss redan vid halv 1 då han mådde skit framåt halv 12. Så vi gick några promenad och satt ute för att det skulle bli bättre. Slutade med att jag inte fick mycket sömn alls under natten då jag låg vaken för att titta till honom och så flr att torka spyor. Men det gjorde mig ingenting, vill ju ta hand om sina vänner :)
Lördags: åkte jag hem vid 17.00 för att packa om och börja jobba 19.15 och jobba till 02.45. Jag trodde jag skulle dö av alla fulla jäklar som ringer och skriker och har hög musik i bakgrunden men det gick rätt bra trots min bakfylla.
Lördagnatt/Söndags: Blev erbjuden skjuts hem sen av min kollega Niklas som slutade 03.15, mycket snällt =) Men det blev att han skjutsade mig till Christofer istället då han smsade mig och frågade om jag ville komma till honom. Jag var inte trött så varför inte?! Så vi såg på Hajen,fast inte hela :P Han skjutsade hem mig imorse vid 5 så jag la mig halv 6. Då är det inte Christoffer som bor i Söderköping, utan Christofer med ett f :P
Gick upp nu 13.50 och sitter nu och äter frukost :P Ska iväg och jobba sen 20.15-00.45. Men innan dess måste jag tvätta den jäkla bilen och gå med hunden.


RSS 2.0