I ensamhetens tecken

Fy fasen va jag är trött på allt, allt är bara så himla jobbigt och jobbigast av allt är ensamheten, det är den som får mig att må som jag gör...varför kommer ensamheten alltid när man inte vill ha den?  men för min del så kommer den hela tiden känns det som =( Är så fruktansvärt trött på singellivet främst, men vet inte om jag vill hitta någon heller, då kommer bara rädslan för att förlora denna person. Vad är bäst egentligen, gråta av ensamheten eller känna rädsla för att förlora någon man gillar? Jag vet faktiskt inte, men nu är jag ju singel vare sig jag vill eller inte så det valet behöver jag ju inte göra iaf.
Men men...ska börja jobba om 5 minuter nu, känner mig inte ett dugg taggad på det, vill bara hem igen och lägga mig under täcket och sova bort någon månad eller så....

En till i gänget

Idag var Emelie och jag och tittade på marsvin och jag blev kär igen...


Denna lilla kille fick följa med hem. Dock så är Spike väldigt på och har bråkat lite med Vincent och vill sätta på bägge två men han verkar ha lugnat ner sig lite iaf, han attackerar inte Vincent och han sätter inte på dom heller, men burrar och vickar på rumpan som dom gör när dom är lite pilska...Men jag förklarade för den jag pratade med på Djurmagazinet att jag hade två killar hemma redan och dom sa att det var okej att lämna tillbaka om det inte funkade. Men det blir ju bättre så jag låter dom få lite tid, det blir nog bra, får ha lite tålamod.





En av de bra stunderna =)

Veckan som gått...

Ja fy fasen va dålig jag är på att skriva nu, jag tänker varje dag att jag ska skriva men sen blir det inte av, så vi kör en sammanfattning av veckan som gått. Veckan bestod av jobb och ridning som vanligt. I fredags däremot så höll det på att gå riktigt illa under Annas och min ridtur. I nedförsbacken vid stallet var det is, Leffe la för mycket vikt på bakdelen och bakbenen åkte in under magen på honom , för att rädda sig själv så reste han frambenen som en stegring fast inte riktigt frivillig. Jag gjorde det enda jag kunde, lutade mig framåt. På något vänster lyckades min lille kille ta sig ner på alla fyra igen och rädda oss. Hela tiden glev vi sakta nerför backen. Hade han inte lyckats få ner framdelen igen hade vi ramlat bakåt och jag fått honom på mig...vi kommer inte ta den backen än fören isen är borta! Älskade lilla Leffe som räddade oss från att välta över.

Har även kommit en ny häst till stallet, Guschi, Lottas dotter Sofie köpte henne. Guchi är 6 år och oinridet halvblod så hon ska bara stå i hagen för att sedan användas till avel.

Smågrabbarna har även varit ute och sprungit på köksgolvet, i början var det ren skräck och rädsla i köket men det övergick så småningom till rädsla och nyfikenhet, knepig kombination det där :P


Grabbarna på köksgolvet



Med Vincent i täten så blev det en promenad, men längs med väggen för säkerhets skull


Grabbarna springer mellan sina borgar, gardin och gardin.


1 år tillsammans

Ja idag var det 1 år sedan det blev du och jag! Det har varit en underbar tid tillsammans, vi har gjort så mycket, minns du resorna ner till Västervik och alla dom gånger du varit med till stallet =) Vi har haft sådan frihet tillsammans och den lär inte ta slut än på ett bra tag iaf om inget dramatiskt händer. Vi kommer fortsätta att ha det bra tillsammans och jag lämnar dig inte och jag hoppas att du inte lämnar mig heller, gör du det så är det inte ditt fel utan mitt fel...
Jag älskar dig och ser fram emot alla dagar tillsammans med dig!



















Ja nu undrar ni kanske vem jag pratar om om ni inte redan visste, den jag pratar om är mitt körkort ;) Haha nu blev ni besvikna va ;)

Ny häst, bakslag och tomt huvud

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen, fasen jag hamnar i svackor hela tiden :P
Nytt som har hänt är inte så mycket, det har kommit en ny häst till stallet, Lottas dotter Sofie har köpt sig ett 6 årigt halvblod som heter Gucci, dock inte inriden.

Haha nu tog det totalstopp :P Det har ju för fasen inte hänt nått ju...joo bakslag ang snön idag, det var ju för fasen snö på marken när man vaknade imorse, vilket jävla skit!

Idag har jag jobbat 07.45-15.30 och om en timme ska jag dra mig iväg till ridskolan och rida sen blir det bara hem och slappa och så lägga sig.

Jag har faktiskt inte mycke mer att skriva jag får helt enkelt skriva lite när jag kommer på nått. Ni får ha det så bra så länge =)

Varm choklad håller mig vid liv...

Ja det är tack vare den varma chokladen från lunch rummet som jag håller mig vid liv här på jobbet. Vet inte hur många koppar jag druckit :P Minst 15 iaf, Jacob som sitter i samma rum måste tycka att jag är helt knäpp som springer fram och tillbaka med min lille kopp. Men nu är det inte ens två timmar kvar, det börjar närma sig sängen iaf...Jag kommer sova som en liten gris sen när jag kommer hem, oj vad skönt det ska bli att bara fläka ut sig i min älskade säng. Sen blir det att åka till Kappahl med mammsen för där har dom 30 % på allt, hittar jag inte nått jag gillar ska jag fasen köpa nått som jag nästn gillar bara för att det är 30 %...
Nää nu har jag inte så mycket mer att säga, får väl sätta punkt här och vara lite mer redo för samtal/sms men det är rätt dött nu..men men...jag hoppas ni sover så gott där bland era täcken och kuddar.

Ledig tisdag

Igår var det min lediga dag och den tillbringades först en stund hos optikern, sen i stallet och sen hos farmor och farfar för att sedan åka hem till min lägenhet och umgås med Christoffer. Det var en sammanfattning av gårdagen som blev rätt bra faktiskt. Lägger även upp lite bilder från ridturen på Zeb. Snart ska jag iväg till stallet igen och sen ikväll blir det att jobba 21.30-05.30.



Leffe äter hö i solskenet


Blick över E22an och fälten på andra sidan...


Det som satte stopp för vår framfart...det va för trångt för att komma förbi


En av de få bilder där Zeb har öronen framåt =)

I Died By You

I gave my self some time today
Sat down and critized my way
The dark was born when i could see
that love is not inside of me
Dont tell me Im the only one
Im dead of what this life have done

Cant handle the pain
this life is so hollow
And I cant make the rain
to drown my own sorrow

and I cant stand this life
when you are my poison
Im cut by a knife
of your devotion

Of your devotion of your devotion
Im dead by you
I died by you


and this world is lost in fire
and the flames are reaching higher

Snart lediga dagen

Jaa nu är man inne på sista arbetsdagen innan man får ledigt en dag =) Idag blir det att jobba 8.15-16.45, extremt länge men vad gör man, det är bara att kämpa på. Sen ska jag hem och bara ta det lugnt, ska nog dra igång nån film tror jag. Det tråkiga är ju att jag inte har så många filmer men någon ska det nog gå att hitta. Imorgon på min lediga dag så blir det fullt schema, först optikern 10.00 för att sedan åka till stallet och sen vidare till farmor och farfar på kvällen för att fira lille farmor =)
Har faktiskt lite dåligt samvete för att jag inte varit i stallet på över en vecka så det ska bli skönt att få komma ut dit igen och bara ta det lugnt och va med hästarna, saknar mina små busar så nu blir problemet att jag inte vet vem jag ska rida imorgon men det blir nog att jag rider Zebban imorgon och Leffe på onsdag eftersom jag har mindre tid på mig imorgon.
Men ni får ha det så bra så ska jag hämta lite varm choklad och så börja jobba om ett tag.

Trööött

Usch va trött jag är, sitter just nu på jobbet och ska börja om en kvart. Förstår inte varför folk måste vara vakna klockan 8 en lördag, skulle dom inte vara det så skulle ju jag kunnat sova längre...men men så är det...
Längtar iaf till ikväll då jag ska åka till Zandra och se på Melodifestivalen =) Sen blir det hem och lägga sig för att jobba imorgon...
Nu ska jag vara lite flitig och läsa jobb mail.

Nu är det fredagsmys...

Efter en tuff vecka är det äntligen dags för lite fredagsmys, dock blir det bara ett litet avbrott från jobbet då det blir att jobba 07.45-16.15 imorgon igen och så jobba söndag och måndag också sen är jag ledig på tisdag =) Men men tillbaka till fredagsmys :) Sitter just nu i soffan tillsammans med lille Vincent :P Innan nyss så satt jag med Spikei. Jaa finns inte ord för det så visar det i bilder istället =)


Spikei myser i morgonrocksärmen som han sedan vägrade lämna...



Favoritstället, axeln...


Puss på dig

Nu ska vi fortsätta mysa på här hemma i soffan så får ni ha en bra helg och ägna gärna en tanke på stackarn som ska jobba hela helgen =)

Klar med utbildningen och jobb igen

Ja som rubriken säger så är jag nu klar med text utbildningen och har nu börjat jobba på riktigt igen fast nu med en tjänst till, textsamtal. Sitter just nu på jobbet och ska börja 08.15 och slutar 16.00. Den här veckan har varit/är riktigt jäkla tuff, ca 8 timmar varje dag från i tisdags till måndag nästa vecka. Hur ska jag överleva? Är trött som saten varje kväll och från uigår har jag även huvudvärk men jag ska kämpa på.
Har även glömt att berätta att Johan åkte till Asien i måndags och ska vara borta i 4 månader, kommer faktiskt bli lite tomt om ett tag, nu har jag ju inte riktigt tänkt på att han åkt iväg eftersom det bara gått ett par dagar. Men jag håller koll på honom via deras resdagbok. Nä nu ska jag kolla lite på Aftonbladet, kissa och hämta vatten innan jag ska börja jobba.
Ha det bra där ute, ser ut att bli solsken idag =)

Utbildning...nära målet nu...

Snart är jag klar med textutbildningen på jobbet, imorgon är sista dagen. Men förlåt, glömt bort att jag inte nämnt något om den, så här är det iaf, igår startade min textutbildning på jobbet och den går alltså ut på att förmedla samtal mellan en döv/hörselskadad och en hörande. Igår var jag helt snurr i huvet efter alla kortkommandon och alla fraser man ska säga och allt man ska komma ihåg. Idag hade det landat lite och idag fick vi även ta våra två första riktiga samtal och det gick faktiskt väldigt bra :) 
Sen imorgon är utbildningen klar som sagt och sen blir det jobb fram till och med måndag.

RSS 2.0