10 värsta sakerna man kan säga när man har sex...



1.
Använd bara ditt finger, det är större.


2.
Jag glömde använda kondom.


3.
Hur mycket pengar är jag skyldig dig?.


4.
Sluta stöna, du låter dum när du gör det..


5.
Känner du lukten? Kommer den från dig?


6.
Självfallet så älskar jag dig, inte.


7.
Skynda dig, jag är sen till en date.


8.
Sluta göra grimaser, det ser bara löjligt ut.


9.
Jag hoppas du inte förväntar dig en löneförhöjning för detta? :P


10.
En andra gång? Jag kunde knappt hålla mig vaken den första...


Linköpingsbesök

Ledig onsdag idag och denna onsdag blev det besök till Ikea och Biltema i Linköping med mamma och pappa. Det jag köpte var lite småsaker som kan vara bra att ha, det blev en rattmuff, ett ändrör, låsspray, avluddare till kläder, luktborttagare spray, diskborste, isskrapa, pannlampa och batterier, arkivväska, cd förvaringsgrej i bilen, cd märkpennor, och så en bricka som köptes på Ikea.

Efter Linköpingsbesöket blev det en tur till stallet och ridtur med Leffe, Lotta och Zeb =)

Nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig för att gå upp och jobba imorgon.


Nu skiter jag i det här...

Jag är trött på att det aldrig är någon som hör av sig och vill ses och varje gång jag hör av mig så får jag ett kanske eller ett nej, och visst jag förstår folk nu. Vem vill umgås med mig, ett bekräftelse freak som inte klarar en sekund ensam. Men från och med nu så ska jag ge fan i att fråga om någon vill ses, dels för att jag är less på att få nej hela tiden och dels för att jag uppenbarligen måste lära mig att vara ensam. Den tiden som jag då blir ensam ska jag försöka gå ner i vikt genom att kanske ta en promenad eller cykla någon stans. Men nu blir det att kravla ner i sängen då jag ska upp och jobba imorgon, så natti natti.

Höstens depprimerande

Det känns som det är humörsvängningarnas glada tid nu. Alla människor verkar så irriterade, sura och ha världens kortaste stubin. Kanske är det höstens inkommande som påverkar människorna. Jag tror iallafall det, eller så är det jag som gör folk irriterade, och lite så är det nog också tyvärr =/ Mitt behov av att känna mig omtyckt och älskad. Tyvärr vet jag att jag kan vara för på och för jobbig och jag ska nu lova mig själv att jobba på det, att tagga ner lite. Jag har även bestämt mig för att verkligen gå ner i vikt nu så jag börjar med att jag ska utnyttja friskvårdsgrejen som finns på jobbet så man får rabatt. Så ska börja simma lite hade jag tänkt.

Har även fått kontakt igen med min käre vän Sara, tack vare att hon knackade på rutan när jag gick på gatan utanför =) Så på lördag ska jag följa med henne på en hundtävling i Mjölby. Ska bli kul, längtar =)

RSS 2.0