Kämpig cykeltur och maffig häst

Så himla skönt det är att duscha alltså, har funderat på varför är det just i duschen som folk ofta sjunger? Jag själv är en sån som "sjunger" hela tiden då ingen är i närheten, vad jag tror iaf. Men vad är det som gör att folk sjunger i duschen så ofta, är det av ren njutning? (lät väldigt fel det där men men :P ) eller är det för att man känner sig glad och ren?? Jag vet inte..ni kan ju gärna skriva varför ni sjunger i duschen om ni nu gör det.

Idag blev det ingen promenad med Molly och Mio då deras matte var hemma, så jag cyklade till Lenas café, kände mig riktigt hurtig alltså. Istället för att skicka ett sms och fråga när hon slutade så cyklade jag ner och så var det riktigt kämpigt på hemvägen med motvind och uppförsbacke.

På eftermiddagen så red åkte vi ut till stallet och red, Lena red Sillen och jag Leffe och så var jag bara tvungen att prova Sillen, han är ju så himla enorm och maffig...och han hade ett jäkla steg.
Sen kom Lotta upp till paddocken på Zeblina så vi hade sällskap tillbaka.

Nu sitter jag vid tv och tänker nog sitta här resten av kvällen tills det är dags att sova :)



Lotta och Zeblina, Lena och Sillen och så Leffes hals :)

Ny dag...

Så var det dags för ännu en ny dag...får se vad den har att erbjuda.
Sitter just nu och äter frukost iaf och ska sen in i duschen och sen vidare ut med Ben och sedan ut med Molly och Mio. Åka till Lenas café som jag hade tänkt..den tanken kanske jag måste tänka om. Men vi får se vad det blir, om jag åker dit eller inte. Ska iaf åka iväg och rida i eftermiddag och jag har ordnat så min faster fårlåna Sillen :)

Sagan om konungens återkomst

Ja då sitter man här och leker med nya datorn och ser på Sagan om konungens återkomst på tv :)
Vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu faktiskt, har inte hänt så mycket och kommer inte hända så mycket heller. Imorgon blir det promenad med Ben och sen promenad med Molly och Mio och sen cykla ner till Lenas café och snacka lite och va social och så blir det att rida på eftermiddagen :)

Nu ska jag se vidare på filmen och chatta vidare på msn :) :P

Lite filosofi

Senaste dygnet har jag funderat väldigt mycket, mest på mig, Niclas och förhållanden. Och man kan ju inte tvinga någon att älska en, så det är väl bara att försöka gå vidare, men det kommer ju ta ett tag att sluta tänka på honom. Så...jag tänkte på en sak idag när jag var ute och gick. Jag har ofta musik när jag går med hunden och jag förstår inte att människor, främst pensionärer, inte ser att man har musik utan börjar prata med mig ändå. Jag hör ju lixom ingenting så man får ju stänga av musiken och be dom säga om samma sak. Men varför måste dom börja prata när dom ser att man har hörlurar i öronen och därmed troligtvis inte hör något annat än musiken? Usch va jobbigt det är.

Har idag köpt en ny dator då min har pajat totalt och jag har använt pappas dator hela tiden och han börjar bli trött på det så idag försvann 5000 kr från min lön som jag kämpat så för. Men va fasen, jag måste ju ha en egen dator och nu när man både är arbetslös och pojkvänslös och de flesta vännerna har flyttat från stan så har man ju inte så värst mycket att göra än att sitta och kolla jobb och sånt skit. Håller dock på att installera datorn och sånt där, får väl se hur väl jag lyckas med det, har behövt ringa Viktor en gång bara :)

Förhållanden, cruising och framtiden....

Jaa nu har jag lite att ta upp...vet att de senaste inläggen har varit två låt texten, men jag tycker att det alltid finns någon låt som får fram hur jag känner just för tillfället. Jag känner fortfarande som den senaste texten jag skrev upp och lär känna så ett bra tag framöver.
Jag känner mig så himla värdelös, jag har inget jobb, ingenting att göra i framtiden förutom att rida och dessutom kan jag aldrig hålla ihop ett förhållande. Jag är nog inte menad att få ha ett lyckligt förhållande och få barn, bröllop och så. Jag får nog vänja mig vid att leva ensam och kommer nog aldrig få barn med "mannen i mitt liv", som inte finns. Men men, blev lite gladare av att åka med min fasters sambo på cruising i hans Impala. Så har åkt på Kungsgatan och lite överallt från 19-23.
Men nu sitter man hemma igen och har inte ett skit planerat för framtiden förutom intervju på Eniro på torsdag och så lite ridning måndag, tisdag och onsdag. Men med min "tur" så  lär jag ju inte få jobb på Eniro iaf.
Vill passa på att tacka alla dom som har tröstat mig nu när det tog slut med killen.
Får se vad som händer nu i framtiden, blir nog inget drastiskt iaf, så vill ni hitta på något eller så så hör gärna av er.


Kill me

You don't know how much I need you
While you're near me I don't feel blue
And when we kiss I know you need me too
I can't believe I've found a love that's so pure and true

But it all was bullshit
It was a goddamn joke
And when I think of you
I hope you fuckin' choke

I hope you're glad with what you've done to me
I lay in bed all day long feeling melancholy
You left me here all alone, tears running constantly

Oh somebody kill me please
Somebody kill me please
I'm on my knees, pretty pretty please
Kill me
I want to die
Put a bullet in my head...


This is how i feel!                           


Nomy - Cocaine

You are in pain
Take your life, take your life with cocaine
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing

So fine this day
all your problems has gone away
But tomorrow, when you wake up
all your problems are back to stay

Your life, a game
turn it up, turn it up with cocaine
And everytime that you live is a time when you feel
and the only time you heal

Tell me what it is
and it would never be like this
A problem that we have in common
baby tell me what it is
it probably doesn't mean a piss
yeah rip my heart apart

Now it's too late, too late to live
only heaven loves you now
So love it back for once
just once

Now it's too late, too late to live
and my conscience killing me
So am I alive
but I'm not free

And for all of you that can relate to this too
And for all of you that can relate to this too

White snow
I know
You're on a place where I just can't go
But I hope you do remember
your snow doesn't warm you in december



Detta är början på Nomy - Cocaine och det är såhär jag känner just nu :'(

Soffan

Hade en asdålig natt =/  Ena anledningen var att det var en spindel i hörnet av mitt rum, där min säng står och den var för stor för att jag skulle våga döda den så jag fick sova i soffan istället. Va så varmt så jag klibbade fast i skinnsoffan, usch! Den andra anledningen vill jag inte säga men ni vet ju säkert redan att det är lite problem mellan mig och killen....

Sitter och väntar på att min faster eller hennes sambo ska höra av sig angående imorgon. Han ska nämligen köra i cruisingen och jag vill åka med. Åkte ju med i första maj tåget och det är så kul :) Peppe frågade igår om jag ville köra ena raggarbilen imorgon men det vetifasen om jag törs :P Har bara kört den en liten bit och då var det inte massa folk runt omkring, det var från Enebyskolan till Ica :P

Nää nu måste jag se vidare på Life of Brian :)


Tv kväll

Äntligen får man vara ensam hemma för en gångs skull.
Har kvällen planerad in i minsta detalj, nästan.

20.30 - 21.00 : Family guy
21.00 : Dusch
21.30 - 22.00 : Kvarteret Skatan
22.00 - 23.30 : Scary movie 3

Någon gång ska jag gå med hunden och så hämta mamma och pappa i Lindö med.

Duktigt dygn

Ojoj va duktig jag har varit senaste dygnet, igår på ridningen så red vi väldigt mycket jockeyläder och mycket utan stigbyglar. Snacka om att det tar på kroppen, speciellt att sitta i jockeysits. Jag har ju för fasen inte ben för att orka stå så. Och sen imorse gick jag hem från Niclas, stannade dock vid min fasters café och tog lite frukost och sen gick jag och hämtade hennes bil hemma hos henne för jag ska låna den sen när jag och Ella ska åka och rida. 

Igår såg jag början på Män som hatar kvinnor.
Vilket fick mig att fundera på förhållanden imorse. I alla förhållanden så stöter man ju på konflikter och problem. Jag vet inte hur många gånger jag hört vänner klaga på sin pojk/flickvän och jag har ju själv klagat på pojkvänner jag haft. Det är konstigt att män och kvinnor har så svårt att förstå sig på varandra och pratar helt olika språk. Det "ska" ju vara man och kvinna om man är lite religiös, men om det nu ska vara så varför i helvete har han där uppe gjort det så svårt för oss att förstå oss på det andra könet?! Jag tror inte att han tänkte till riktigt när han gjorde sina verk....

Fick ett samtal från Eniro idag. De tyckte att det gick bra för mig på testet jag gjorde i tisdags och de hade fått ett bra intryck av mig, tur det, så de ville att jag skulle komma på intervju på torsdag klockan 13.00. Usch  vad jag hatar att gå på intervju, går in och måste vara så himla prydlig och måste verkligen lägga fram det bästa, fasen va bedömd man blir. Det är sjukt egentligen..varför vet jag inte men det bara känns sjukt.

Nää, nu ska jag ut och vandra med Molly och Mio. Får se om jag skriver lite mer sen :)
Ha en underbar dag nu och tänk på att gå på trottoaren.

  Ella som jag hade på ridningen igår =)

Hundpromenad

Ja nu sitter man hemma hos Sara och hon har hjälpt mig med det sista av bloggen :)
Vaknade imorse av en sjuk dröm, helt galen, orkar inte ens skriva den här för den var så knäpp men den innehöll min ilskna katt, min jobbarkompis i somras, en väntsal, en enorm parkering och ett försvinnande av mig och min katt.
Tog en promenad med Molly och Mio imorse och Sara följde med med Leo och Sally. Det resulterade i en ganska intensiv promenad med mycket prat + en regnskur som försörde våra planer om att gå till hundrastgården.
Lite senare ska Niclas komma hit och sen ikväll ska jag och Ella till ridskolan men det kan jag kanske skriva om senare :)

 
Hundarna är inte riktigt med, inte det enklaste att ta kort på fyra hundar som bara vill springa.

Äntligen

Hej!
Nu har Sara äntligen hjälpt mig att komma igång med sidan :) Tack för hjälpen!
Den är inte riktigt klar men den är iaf redo att användas nu så nu ska jag försöka hålla er uppdaterade med vad som händer i mitt liv, dock händer det kanske inte så mycket men lite iaf.
Imorse var jag iaf på Eniro och gjorde ett prov hur snabbt man skrev på datorn....tror det gick ganska bra men får se om jag kommer vidare eller inte. Gick sedan ut med Molly och Mio, de två hundarna jag går med ca 30 minuter på morgonen måndag till torsdag.

Tro det eller ej men idag va jag riktigt hurtig och cyklade ner till min fasters café, Café Karlsson, rekomenderar jag ;)
Fasen va jobbigt det va att cykla hem, bara uppför. 

Sara säger nu att jag ska skriva att hon är duktig och står och kletar med en kletig deg som ska bli några slags kakor till slut. Får se hur dom blir sen...nää då skoja bara, dom blir säkert kanon =D

Nää nu måste jag se till att vara lite social igen och sen ska vi ut och gå med vovvarna :)


Fattar ingenting

Hej!
Nu har jag kämpat länge nog med det här, förstår inte hur det fungerar, allt verkara bara vara emot mig. Men som tur är kommer Sara imorgon och ska hjälpa mig, därför lägger jag ner det här för dagen.
Så nu är det natti natti som gäller :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0